Henk Korporaal

Henk-Korporaal

Functie

Consultant

Huidige werkzaamheden

Adviseren van ondernemingsraden. Als consultant inventariseer ik samen met ondernemingsraden op welke gebieden wij ondersteuning kunnen bieden. Samen met onze specialisten op o.a. het gebied van arbeidsrecht, pensioenen en functiewaardering maak ik een plan van aanpak en zorgen we ervoor dat de ondernemingsraad wordt voorzien van goed advies en een professionele ondersteuning.

Verjaardag

28 november 1981

Datum in dienst

1 september 2014

Contact

Telefoonnummer 06 – 52 52 21 01

LinkedIn

Over Henk

Ik vind het van groot belang dat een ondernemingsraad voldoende kennis en vertrouwen in huis heeft om het OR werk goed te kunnen uitvoeren. Een ondernemingsraad heeft een belangrijke rol binnen een bedrijf en behandelt vaak complexe onderwerpen die van grote invloed kunnen zijn op de bedrijfsvoering en medewerkers. Draagvlak voor beslissingen is essentieel voor de verhoudingen en balans binnen een bedrijf. Een ondernemingsraad speelt hierin een cruciale rol en verbind werkgever en werknemer.

Ik woon met mijn gezin in Dalem. We hebben twee kinderen, een zoon van 4 jaar oud en een dochter van 1 jaar oud. Een prachtig bezit. In mijn vrije tijd besteed ik zo veel mogelijk tijd met mijn gezin en ik probeer daarnaast veel te sporten. Ik ga graag hardlopen, zwemmen en ik ben regelmatig te vinden in de sportschool.